Hem / Bamboo

Visar 1–12 av 32 resultat

Visa kategorier
Visa per sida 12 24 48

Stäng

Boxer av bambu

129 kr
Enfärgad boxer med något längre ben av mjuk och skön bambu. Bambuns naturliga egenskaper gör att fukt transporteras bort från kroppen och håller huden fräsch längre. Maximal komfort och perfekt passform med tvåvägs-stretch och bred resår i midjan.
Stäng

Boxer av bambu 2-pack

229 kr
2-pack boxer av mjuk och skön bambu. Bambuns naturliga egenskaper gör att fukt transporteras bort från kroppen och håller huden fräsch längre. Maximal komfort och perfekt passform med tvåvägs-stretch och bred resår i midjan. En enfärgad och en mönstrad per pack.
Stäng

Boxer av bambu 2-pack

229 kr
2-pack boxer med gylf av mjuk och skön bambu. Bambuns naturliga egenskaper gör att fukt transporteras bort från kroppen och håller huden fräsch längre. Maximal komfort och perfekt passform med tvåvägs-stretch och bred resår i midjan. En enfärgad och en mönstrad per pack.
Stäng

Boxer av bambu med spets

99 kr
Boxertrosa av mjuk och skön bambu. Något högre modell med spets i nederkant och midja. Liten rosett fram. Fodrad gren.
Stäng

Boxer seamless av bambu

99 kr
Enfärgad seamless boxer i basmodell av mjuk och skön bambu. Medelhög midja med elastisk resår. Fodrad gren.
Stäng

Boxertrosa av bambu

99 kr
Enfärgad boxertrosa i basmodell av mjuk och skön bambu. Medelhög midja och fodrad gren.
Stäng

Damlångkalsong av bambu

269 kr
Långkalsong till dam av mjuk och skön bambu. Resår i midja och muddar nertill för bästa passform. Mjuka flatlocksömmar som inte skaver mot huden. Medelhög midja. Används som lager 1. Bambufiberns egenskaper gör att fukt transporteras bort från kroppen och håller huden fräsch längre.
Stäng

Damtopp i bambu

199 kr
Topp av bambu med söm mitt bak. Kort ärm. Vid passform och rundad nertill.
Stäng

Damunderställ av bambu

539 kr
Enfärgat 2-delat underställ till dam av mjuk och skön av bambu. Rundhalsad med liten krage som går upp i halsen. Flatlocksömmar i kontrastfärg. Byxan har normalhög midja. Används som lager 1. Bambuns naturliga egenskaper gör att fukt transporteras bort från kroppen och håller huden fräsch längre.
Stäng

Damundertröja av bambu

329 kr
Mönstrad undertröja till dam av mjuk och skön bambu. Muddar med tumgrepp och hög krage med dragkedja för bästa passform. Mjuka flatlocksömmar som inte skaver mot huden. Något längre bak. Används som lager 1. Bambufiberns egenskaper gör att fukt transporteras bort från kroppen och håller huden fräsch längre.
Stäng

Herrlångkalsong av bambu

269 kr
Tryckt långkalsong till herr av mjuk och skön bambu. Resår med logo i midjan. Muddar nertill för bästa passform. Mjuka flatlocksömmar som inte skaver mot huden. Används som lager 1. Bambufiberns egenskaper gör att fukt transporteras bort från kroppen och håller huden fräsch längre.
Stäng

Herrunderställ av bambu

539 kr
Enfärgat 2-delat underställ till herr av mjuk och skön av bambu. Rund hals med liten krage som går upp i halsen. Flatlocksömmar i kontrastfärg. Används som lager 1. Bambu fiberns egenskaper gör att fukt transporteras bort från kroppen och håller huden fräsch längre.