Ångerrätt och öppet köp

Du har som privatkund enligt distansavtalslagen ej rätt till 14 dagars ångerrätt vid köp av sk. intimprodukter dit underkläder räknas. Vi erbjuder dock möjligheten att returnera varan om den är oanvänd och i oöppnad originalförpackning. Detta innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan. Återsänd vara måste returneras i plomberad originalförpackning. Vid utnyttjande av ångerrätt/öppet köp står kunden för returfrakten.

Vi erbjuder även bytesrätt inom 30 dagar från det att du beställt varan. Detta gäller endast oanvända produkter och i plomberad originalförpackning.

Reklamationer

Vid reklamation en skadad eller felaktig produkt ber vi dig kontakta oss via e-post för vidare instruktioner. Meddela oss via e-post, info@lifewear.se, eller per telefon innan du skickar varan. Bifoga Faktura/kvittokopia så att vår mottagningsavdelning kan identifiera returen.

Säkerställ alltid att du har rätt till reklamation och retur av varan genom att kontakta vår kundservice. Ogiltiga returer kommer skickas tillbaka till dig som kund mot förskottsbetalning för fraktkostnad.

Vid en eventuell tvist följer vi alltid ARN:s rekommendationer.

Återbetalningar

Återbetalning sker via Klarna. Summan återbetalas till samma konto som använts vid köpet snarast möjligt från det att vi har mottagit och godkänt returen.

Retursedel

Spara ned en retursedel i pdf här.