Vår webbplats använder Google Analytics för att hämta in statistik över antalet besökare, vilka geografisk regioner besökarna kommer från, samt hur besökarna hittar till vår webbplats. Vill du inte dela denna information kan du i webbläsarens inställningar stänga av accepterandet av cookies.

Om du handlar eller kontaktar kommer vi behöva hantera dina personuppgifter för exempelvis betalning, leverans av varor eller kundsupport. Vi hanterar bara de personuppgifter som behövs för att på bästa sätt hjälpa dig som kund. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (General Data Protection Regulation, GDPR).

Om du väljer att fylla i vårt kontaktformulär eller att skicka e-post till oss behöver vi spara och behandla personuppgifter om dig. Syftet med att spara uppgifterna du skickar till oss elektroniskt är för att kunna svara på dina frågor och ge dig support. Väljer du att skicka e-post eller kontakta oss via vårt kontaktformulär ser vi det som att du godkänner att vi lagrar den information du skickar till oss. Informationen sparar vi inte längre än nödvändigt för att hjälpa dig som kund.

I och med att du väljer att handla i vår webbshop behöver vi spara och behandla personuppgifter om dig. Syftet med att spara uppgifterna du skickar till oss elektroniskt är för att kunna behandla din beställning. Väljer du att handla hos oss ser vi det som att du godkänner att vi lagrar den information du skickar till oss. Informationen sparar vi inte längre än nödvändigt för att hjälpa dig som kund.

Du kan via vår kundservice när som helst begära att den information vi sparat om dig raderas. Du har rätt att få en kopia på de personuppgifter du har tillhandahållit oss.