Hem / Bamboo / Kläder / Underställ

Visar alla 5 resultat

Visa kategorier
Visa per sida 12 24 48

Stäng

Damlångkalsong av bambu

269 kr
Långkalsong till dam av mjuk och skön bambu. Resår i midja och muddar nertill för bästa passform. Mjuka flatlocksömmar som inte skaver mot huden. Medelhög midja. Används som lager 1. Bambufiberns egenskaper gör att fukt transporteras bort från kroppen och håller huden fräsch längre.
Stäng

Damunderställ av bambu

539 kr
Enfärgat 2-delat underställ till dam av mjuk och skön av bambu. Rundhalsad med liten krage som går upp i halsen. Flatlocksömmar i kontrastfärg. Byxan har normalhög midja. Används som lager 1. Bambuns naturliga egenskaper gör att fukt transporteras bort från kroppen och håller huden fräsch längre.
Stäng

Damundertröja av bambu

329 kr
Mönstrad undertröja till dam av mjuk och skön bambu. Muddar med tumgrepp och hög krage med dragkedja för bästa passform. Mjuka flatlocksömmar som inte skaver mot huden. Något längre bak. Används som lager 1. Bambufiberns egenskaper gör att fukt transporteras bort från kroppen och håller huden fräsch längre.
Stäng

Herrlångkalsong av bambu

269 kr
Tryckt långkalsong till herr av mjuk och skön bambu. Resår med logo i midjan. Muddar nertill för bästa passform. Mjuka flatlocksömmar som inte skaver mot huden. Används som lager 1. Bambufiberns egenskaper gör att fukt transporteras bort från kroppen och håller huden fräsch längre.
Stäng

Herrunderställ av bambu

539 kr
Enfärgat 2-delat underställ till herr av mjuk och skön av bambu. Rund hals med liten krage som går upp i halsen. Flatlocksömmar i kontrastfärg. Används som lager 1. Bambu fiberns egenskaper gör att fukt transporteras bort från kroppen och håller huden fräsch längre.