Hem / Bamboo / Underkläder

Visar 1–12 av 17 resultat

Visa kategorier
Visa per sida 12 24 48

Stäng

Boxer av bambu

129 kr
Enfärgad boxer med något längre ben av mjuk och skön bambu. Bambuns naturliga egenskaper gör att fukt transporteras bort från kroppen och håller huden fräsch längre. Maximal komfort och perfekt passform med tvåvägs-stretch och bred resår i midjan.
Stäng

Boxer av bambu 2-pack

229 kr
2-pack boxer av mjuk och skön bambu. Bambuns naturliga egenskaper gör att fukt transporteras bort från kroppen och håller huden fräsch längre. Maximal komfort och perfekt passform med tvåvägs-stretch och bred resår i midjan. En enfärgad och en mönstrad per pack.
Stäng

Boxer av bambu 2-pack

229 kr
2-pack boxer med gylf av mjuk och skön bambu. Bambuns naturliga egenskaper gör att fukt transporteras bort från kroppen och håller huden fräsch längre. Maximal komfort och perfekt passform med tvåvägs-stretch och bred resår i midjan. En enfärgad och en mönstrad per pack.
Stäng

Boxer av bambu med spets

99 kr
Boxertrosa av mjuk och skön bambu. Något högre modell med spets i nederkant och midja. Liten rosett fram. Fodrad gren.
Stäng

Boxer seamless av bambu

99 kr
Enfärgad seamless boxer i basmodell av mjuk och skön bambu. Medelhög midja med elastisk resår. Fodrad gren.
Stäng

Boxertrosa av bambu

99 kr
Enfärgad boxertrosa i basmodell av mjuk och skön bambu. Medelhög midja och fodrad gren.
Stäng

Hipster av bambu 2-pack

159 kr
Hipstertrosa av mjuk och skön bambu. 2-pack, enfärgad/tryckt mönster. Förpackad i ask. Avvikande elastisk resår i midjan.
Stäng

Hipster av bambu med spets

109 kr
Hipstertrosa av mjuk och skön bambu. Normalhög modell med spets i nederkant och midja. Liten rosett fram. Fodrad gren.
Stäng

Kalsong av bambu

99 kr
Enfärgad kalsong av mjuk och skön bambu. Bambuns naturliga egenskaper gör att fukt transporteras bort från kroppen och håller huden fräsch längre. Maximal komfort och perfekt passform med tvåvägs-stretch och bred resår i midjan
Stäng

Linne av bambu

149 kr
Enfärgat baslinne av mjuk och skön bambu med bredare axelband. Linnet har en figurnära passform med lätt stretch, u-ringad halsringning och ett smalt kantband. Detta linne passar bra att ha under en tröja då bambun är skön att ha närmast huden.
Stäng

Maxitrosa av bambu

119 kr
Enfärgad klassisk bastrosa i maximodell av mjuk och skön bambu. Bekväm hög midja med tunt elastiskt kantband. Fodrad gren.
Stäng

Topp seamless av bambu

149 kr
Enfärgad seamless topp med brottarrygg och resår nertill, av mjuk och skön bambu. Producerad med minimalt antal sömmar för en bekvämare passform.